Qëndroni të përgatitur, qëndroni ngrohtë!

Pellet Boiler

SOBAT QË NXEJEN TË GJITHË SISTEMIN ME PERFORMANCËN E NJË KALDAJE NË MËNYRË MË TË QËNDRUESHME DHE MË TË PËRBALLUESHME

Pellet Boiler

Nxehtësia që shkon shumë gjatë

PELLET BOILER SPEC

PELLET BOILER 16 KW 25 KW 33 KW
Hapsira maksimale qe mund te ngrohet 140 m2 200 m2 250 m2
Konsumi Elektrik 120-320 W 140-350 W 140-350 W
Diametri i tubit per nxerrjen e tymit 8 cm 8 cm 8 cm
Furnizimi me energji elektrike 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Lenda djegese Pelet Pelet Pelet
Konsumi mesatar i peletave 1.2 - 3.2 kg/h 1.5 - kg/h 2 - 6.6 kg/h
Kapaciteti rezervuar 26 kg 36 kg 45 kg
Permasat 56x59x114 cm 56x59x125 cm 64x67x132 cm
Pesha 168 kg 185 kg 253 kg

Pellet Stoves

NIVELI I PERSHTATSHEM I KOMODITËS PËR NJË DHOME APO HAPËSIRË TË HAPUR

Pellet Stoves

AIR

PELLET STOVE AIR 6 KW 8 KW 10 KW 13 KW
Hapsira maksimale qe mund te ngrohet 645 sqft 2152 sqft 2690 sqft 2690 sqft
Konsumi elektrik 120-320 W 140-350 W 140-350 W 140-350 W
Hapsira maksimale qe mund te ngrohet 3 inch 3 inch 3 inch 3 inch
Furnizimi me energji elektrike 110V/50Hz 110V/50Hz 110V/50Hz 110V/50Hz
Lenda djegese Pellet Pellet Pellet Pellet
Konsumi mesatar i peletave 0.88 - 2.64 lbs/h 1.10 - 3.52 lbs/h 1.32 - 4.62 lbs/h 2.20 - 6.61 lbs/h
Kapaciteti rezervuar 26 lbs 30 lbs 33 lbs 48 lbs
Permasat 19x19x37 inch 20x19x41 inch 20x19x44 inch 22x20x45 inch
Pesha 207 lbs 242 lbs 242 lbs 286 lbs

Heat Pump

Heat up your savings, not just your home!

Heat Pump

Stay cool in summer, warm in winter, with a heat pump - your all-season comfort solution!

Produkte me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët.

Të interesuar? Na kontaktoni